Ünlü rapçi Puff Diddy, kız arkadaşını otel koridorunda darp etti!

Ünlü rapçi Puff Diddy, kız arkadaşını otel koridorunda darp etti!
ABD'li rapçi Puff Diddy, lakabıyla bilinen, suç dosyası kabarık olan Sean Combs'un kız arkadaşını otel koridorunda darp ettiği anların görüntüleri ortaya çıktı.

Son dönemde adı sürekli şiddet, taciz ve cinsel saldırı gibi suçlarla anılan ABD'li ünlü rapçi Puff Diddy'nin eski kız arkadaşını otel koridorunda tekme tokat darp etti. O anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının görüntüler için otele 50 bin dolar ödemeyi teklif ettiği de ileri sürüldü.

ABD'li ünlü şarkıcı P. Diddy lakabıyla bilinen Sean Combs'un, 2016 yılında kız arkadaşı Cassie'ye şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Combs'un, bir otelde Cassie'yi kovalayarak yere fırlattığı ve tekmelediği görüldü. Yarı çıplak halde otel koridorunda koşan rapçi, asansöre binmeye çalışan Cassie'yi yakalayarak yere fırlattı. Ardından ise yerde yatan kadını tekmelemeye başlayan şarkıcı, genç kadının kapüşonundan tutarak odaya sürükledi.

A B D L I

PARA KARŞILIĞI UZLAŞTILAR

Öte yandan, Cassie geçen yıl Sean Combs'a tecavüz ve bir dizi başka suç işlediği iddiasıyla dava açmıştı. Ancak ikili, kasım ayında açıklanmayan bir meblağ karşılığında mahkeme dışında uzlaştı. Ünlü şarkıcının, şiddet görüntülerinin yayılmaması için otele 50 bin dolar ödemeyi teklif ettiği belirtildi. Ortaya çıkan bu görüntülerle birlikte uzun süre birliktelik yaşayan çift tekrar gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.