Usta oyuncu Şener Şen’in sahnesinde şok olay! Şener Şen ve seyircilere cam şişelerle saldırdılar

Usta oyuncu Şener Şen’in sahnesinde şok olay! Şener Şen ve seyircilere cam şişelerle saldırdılar
Usta oyuncu Şener Şen’in Ankara’da sahnelediği oyunda korku dolu anlar yaşandı. Şener Şen ve seyircilere cam şişelerle saldırdılar...

Usta oyuncu Şener Şen’in Ankara Oran Açık Hava Sahnesi’nde sahnelediği "Zengin Mutfağı" isimli tiyatro oyununda hem izleyicilerin hem de oyuncuların yaşadığı korku dolu anlar hafızalara kazındı. Oyun devam ederken, sahne dışından gelen bir grup izleyicileri ve sahnedeki oyuncuları hedef alarak şişelerle saldırıda bulundu. 

ŞİŞELER HAVADA UÇUŞTU, OYUN DURDURULDU 

Tiyatro oyunu sırasında yaşanan bu beklenmedik saldırı, seyirciler arasında büyük paniğe yol açtı. Olay, sahne dışından bir grubun yüksek sesle bağırmasıyla başladı ve kısa süre sonra bu grup, duvarın arkasından izleyicilere doğru cam şişeler fırlatmaya başladı. Bu durum, izleyiciler arasında büyük bir korku yarattı ve oyunun kısa bir süreliğine durdurulmasına neden oldu. 

Gazeteci İsmail Arı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayın detaylarını aktardı. Arı, “Oyun sürerken alanın dışından önce bir grup bağırıp çağırdı ardından da duvarın arkasından izleyicilere cam şişeler fırlatıldı panik ve çığlıklarla, yani bu saldırı nedeniyle oyuna kısa bir ara verildi.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.