Yalı Çapkını'nda şaşırtan gelişme!

Yalı Çapkını'nda şaşırtan gelişme!
Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta dizide Orhan karekterini canlandıran Emre Altuğ ölerek diziye veda etmişti. Altuğ'un diziye geri döneceği iddia edildi.

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını bu akşam sezon finali bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birbirinden başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı diziye Emre Altuğ geçtiğimiz hafta veda etmişti. Emre Altuğ’un aslında ekibe veda etmediği ters köşe yapılarak öldü gibi gösterildiği söyleniyor. İddialar doğru çıkarsa Altuğ yeni sezonda da ekipte yerini alacak.

Sezonun en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Önceki hafta “Yalı Çapkını” dizisine veda eden Emre Altuğ’un aslında ekibe veda etmediği ileri sürüldü.

Orhann

SEYİRCİYE TERS KÖŞE YAPILDI

“Yalı Çapkını” dizisinde senaryo gereği ölen ve daha sonra pasta keserek ekibe veda eden Emre Altuğ’la ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Altuğ aslında ekibe veda etmedi, ters köşe yapılarak öldü gibi gösterildi.

YALIYA GELEN SÜRPRİZ İSİM ORHAN KORHAN

Dizinin 73. bölüm tanıtımında da yalıya gelen sürpriz ismin Orhan Korhan yani Emre Altuğ olduğu söyleniyor. Kulislerdeki iddia doğru çıkarsa Altuğ yeni sezonda da ekipte yer alacak.

Emre Altuğ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.