Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sının nerede olduğu ortaya çıktı!

Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sının nerede olduğu ortaya çıktı!
Star tv ekranlarında yayınlanan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu başladı. Yeni sezonda görünmeyen Çetin Tekindor'un senaryo gereği nerede olduğu ortaya çıktı.

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını 3. sezonuyla izleyici ile buluştu.Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde bu sezon birçok değişiklik yaşandı. Yeni sezonda Ferit Korhan’ın dedesi Halis Korhan’ın (Çetin Tekindor) ve evin gelini Asuman’ın (Öznur Serçeler) hikâyede yer almaması dikkat çekmişti.

korhannn.jpg

Yalı Çapkını'nın yayınlanan jeneriğinde Çetin Tekindor‘un adı yer alırken Öznur Serçeler‘in adının olmaması dikkat çekmişti. Sessiz sedasız ayrıldığı iddia edilmişti. Günler sonra ise sevilen oyuncunun Yalı Çapkını'ndan ayrıldığı öğrenilmişti.

asu.jpg

NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

Yeni sezonda gözler Halis Ağa'yı aradı. Haftalardır dizide yer almayan Çeyin Tekindor'un senaryo gereği nerede olduğu merak edildi. Çetin Tekindor'la ilgili ayrılık haberi gelmezken son yayınlanan yeni bölümde Halis Ağa'nın nerede olduğu ortaya çıktı. Kazım Ağa, Halis Ağa'nın İsveç'te olduğunu söyledi. Usta oyuncu Çetin Tekindor'un ne zaman ekrana geleceğiyle ilgili herhangi bir bilgi gelmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.