Yaprak Dökümü'yle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! O oyuncuyu gerçekten dövmüş!

Yaprak Dökümü'yle ilgili gerçek yıllar sonra ortaya çıktı! O oyuncuyu gerçekten dövmüş!
Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü'yle ilgili yıllar sonra bir gerçek ortaya çıktı. Dizinin popüler olduğu dönemde Beyaz Show'a katılan dizi ekibinden Tolga Karel, Ferhunde'ye hayat veren Deniz Çakır'ı sahne sırasında gerçekten dövdüğünü anlatmış.

yaprakkk.jpg

Reşat Nuri Güntekin'in efsanevi eseri Yaprak Dökümü'nden diziye uyarlanan yapımda Neslihan Atagül, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen gibi başarılı isimler yer almıştı. 2010 yıllında final yaparak ekran macerasına son veren Yaprak Dökümü Finalin üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen ilk günkü gibi hafızalarda. O dönem en popüler programlardan biri olan Beyaz Show'a katılan dizinin oyuncuları ilginç bir itirafta bulunmuş.

yaprfdg.jpg

DENİZ ÇAKIR'I GERÇEKTEN DÖVMÜŞ!

Beyazıt Öztürk'ün konuklarına "En unutamadığınız sahne hangisi?" diye sordu. Oğuz karakterine hayat veren Tolga Karel'den şaşırtan bir cevap aldı. Yaprak Dökümü'nün 55. bölümde Oğuz'un Ferhunde'yi dövdüğü sahneyi unutamadığını söyleyen Tolga Karel, Ferhunde karakteri canlandıran Deniz Çakır'ı gerçekten dövdüğünü itiraf ediyor.

dokudf.jpg

GÖKÇE BAHADIR DA NASİBİNİ ALMIŞ!

Rolünü fazlasıyla ciddiye alan Tolga Karel yüzünden Gökçe Bahadır’ın bir sahneden sonra belinde fıtık olmuş. “Tecavüz sahnemiz vardı. Beni bir koltuktan, ayak bileklerimden çekti ve yere düştüm. O sahneyi çektim, sıcağı sıcağına bir şey anlamadım, eve gittim. Evde nasıl bir acı, çığlık çığlığayım” sözleriyle yaşadıkları anlatmış.

yaprksdf.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.