Yaş farkı tepki çekmişti! Bir Gece Masalı dizisindeki o sahne olay oldu!

Yaş farkı tepki çekmişti! Bir Gece Masalı dizisindeki o sahne olay oldu!
Atv ekranlarında yayınlanan Bir Gece Masalı'nın başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı ve Burak Deniz'in aralarında yaş farkı olay yaratmıştı. Dizinin yeni bölümünde ikilinin öpüşme sahnesi izleyicilerin tepkisini çekti.

Atv'de yayınlanan ve başrollerinde Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı'nın yer aldığı Bir Gece Masalı kısa sürede iddialı dizilerinden biri olmayı başardı. Fakat, başrol oyuncularının arasındaki yaş farkı eleştirilere neden oldu. 19 yaşındaki Su Burcu Yazgı ve 33 yaşındaki Burak Deniz'in partner olması heyli tepki çekti.

yas.jpg

ÖPÜŞMELERİ OLAY OLDU!

Yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizi reytinglerini giderek yükseltiyor. Her ne kadar başrollerin arasındaki yaş farkı dikkat çeksede seyirci de bir süre sonra ikilinin uyumuna alıştı. Yeni bölümlerde ise Canfeza ve Mahir'in yakınlaşma sahneleri olay oldu. Öpüşen çift, yaş farkından dolayı tartışma yarattı.

Mahir karakterinin her fırsatta Canfeza karakterine yakınlaşması ve öpmesi seyircilerin tepkisine yol açtı. Birçok kullanıcı ikilinin ancak abi-kardeş rolünü oynayabileceğini savundu.

opucuk.jpg

ABDEST SAHNESİ GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan Bir Gece Masalı'nın ilk bölümündeki mağaradaki abdest sahnesi de gündem olmuştu. Abdest alan Canfeza sahnesi erotik bulunmuştu.

abdest.jpg

BİR GECE MASALI KONUSU

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın imkansız aşk öyküsüdür. Mahir ile Canfeza'nın aşkı, Pamukkale'nin büyülü atmosferinde başlayacak, İstanbul'da Asaf Bey'in konağına kadar uzanacaktır. Mahir'in babası, Denizli'de bir suikast sonucunda şehit edilir. Genç komiser, yirmi yıl sonra babasının katilinden intikam almak için Denizli'ye gelir. Fakat burada aşkı bir Yörük kızında bulacağından habersizdir. Mahir, aşık olduğu kıza Şehrazad ismini takar. Bir yandan Şehrazad'ı arar, bir yandan babasının katilini. Katili ise Kilimci Kürşat'ın kızının düğününde bulacaktır. Bu düğün, Mahir'in hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.