Yasemin Şefkatli, "Çocukların çirkin" diyen takipçisine verdiği cevapla dikkatleri çekti!

Yasemin Şefkatli,
Şarkıcı İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinin yüzünü ilk kez paylaştı. Bir takipçisinin "Ay bu çocuklar çirkin" yorumuna sessiz kalamadı. "İçi sevgiyle dolup taşmış yurdum insanı" cevabını verdi.

2021 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, ocak ayında ikiz bebeklerini kucağına almıştı. Ünlü çift, gözlerden uzak büyüttükleri ikizlerinin yüzünü ilk kez geçtiğimiz gün paylaştı. Şefkatli, bebekleriyle ilgili olumsuz yorum yapan bir kadın takipçisine sosyal medyadan yanıt verdi.

Babaa

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti bebekleriyle çekilmiş karelerini "Biraz çılgın aile" notuyla Instagram hesabından paylaştı.  Ünlü çiftin bebekleri için birçok kullanıcı "Maşallah" yorumları yaparken, bir kadın kullanıcı ise  "Ay bu çocuklar çirkin" diyerek yorum yaptı. Takipçisinden gelen yorumu instagram hesabından paylaşan Şefkatli de "Tam diyorduk ki nerede kaldı bu içi sevgiyle dolup taşmış yurdum insanları. Emir çok üzüldü gidip biraz süt içecek" cevabını verdi.

Bebekkk-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.