Yasin Obuz Survivor'da kaç kilo verdiğini açıkladı! Duyanlar şaştı kaldı!

Yasin Obuz Survivor'da kaç kilo verdiğini açıkladı! Duyanlar şaştı kaldı!
Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın sivrilen yarışmacılarından olan Yasin Obuz sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Obuz, yarışmada kaç kilo verdiğini açıkladı. Yasin'in, “22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" sözleri sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Survivor All Star bu yıl en iddialı sezonlarından birini yaşarken, şampiyon Ogeday oldu. Survivor'ın dikkat çeken yarışmacılarından biri ise Yasin Obuz oldu. Yarışmacı, sempatik tavırlarının yanı sıra  paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Obuz,  Survivor hakkında açıklamalarda bulunurken kaç kilo verdiğini de açıkladı.

Ünlü isim, yarışma sırasında hem cenneti hem de cehennemi birlikte yaşadıklarını belirterek “Bu yılki yarışma sırasında 22 kilo verdim. Ne kadar aç kaldığımı siz düşünün" ifadelerini kullandı.

Obuzzz

Obuz, sözlerine şöyle devam etti: “Gençlerin herhangi bir spor dalıyla ilgilenmesini istiyorum. Üniversite kazanmak ve üniversitede okumaktan daha önemlisi, gençlerin bir meslek edinmesidir. Bir mesleğinizin olması, hayatınızın akışını çok değiştirecektir."

Obu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.