'Yerli Leonardo DiCaprio' idi! Arda Kural son halini paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu!

'Yerli Leonardo DiCaprio' idi! Arda Kural son halini paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu!
Bir döneme damga vuran 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak bilinen Arda Kural değişen hayatıyla ve görünümüyle sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Arda Kural son olarak yeni halini paylaştı. Yorum yağmuruna tutuldu.

'Eyvah Kızım Büyüdü', 'Lise Defteri', 'Emret Komutanım' gibi birbirinden iddialı dizilerde yer alan Arda Kural bir döneme damga vurmuştu. 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, bir süre sağlık sorunları yaşadı.

kuralll.jpg

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun yıllar hastalıkla mücadele eden Arda Kural, 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Kural, bir röportajında 'Sektörde kalmayı başaramadım. Kariyerimin zirvesinde olduğum dönemde birçok engelle karşılaştım" diyen Arda Kural "24 yaşında bir sinema filmi çektim ama beni bitirmek için herkes elinden geleni yaptı. Çok zorladım ama sonunda başaramadım ve pes ettim" demişti.

111.jpg

Kural, Geçtiğimiz senelerde, fazla kilolarından kurtulmuş ve saç ektirmişti. Arda Kural sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Arda Kural'dan yeni paylaşım geldi. Arda Kural'ı görenler "Abi halen çok yakışıklısın", "İyi gördüm seni", "Vay vay vay aslan abim eski günlerine geri dönmüşsün" yorumlarında bulundu.

genclik.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.