Yılmaz Erdoğan ile denizde görüntülenmişti! Aşk iddialarına yanıt verdi!

Yılmaz Erdoğan ile denizde görüntülenmişti! Aşk iddialarına yanıt verdi!
İnci Taneleri diziyle elde ettiği başarı ile adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündeme geliyor. Son olarak fenomen Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişki ile gündeme gelen Erdoğan, Bodrum'da oyuncu Cemre Ebüzziya ile denizde görüntülendi. Görüntüler aşk iddialarını beraberinde getirince güzel oyuncudan yanıt gecikmedi.

Fenomen Cansu Taşkın ile yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan, uzun süre gündemde kalmıştı. İnci Taneleri'nin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde alan Erdoğan, bu kez de Bodrum'da oyuncu Cemre Ebüzziya ile denize girerken görüntülendi. 

Bodrum'da denizde keyif yaparken görüntülenen oyuncunun yanında Cemre Ebüzziya vardı. Arkadaş oldukları bilinen ikilinin hakkında aşk iddiaları sosyal medyada ayyuka  çıkınca güzel oyuncu açıklama yaptı.

C E M R E

Güzel oyuncu "Bodrum'daki otel açılış etkinliğinde annem ve aile arkadaşlarımız ile denize girerken fotoğraf ikili olarak kesilerek yanısıtılmış. Tabii ki böyle bir ilişki yok" diyerek haberlere sitem etti.

C E M R E E E E

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.