Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumuna telif gelmişti: Sessizliği böyle bozdu!

Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumuna telif gelmişti: Sessizliği böyle bozdu!
Son dönemin popüler şarkıcılarından Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısını kendi yorumuyla birleştiren ve klip çeken Yılmaz Morgül telif engeliyle karşılaştı. Yaşananların ardından Morgül, sessizliğini bozdu.

''Antidepresan" şarkısıyla hızlı bir çıkış yakalayan Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısı son dönemin hit parçaları arasında yer aldı. Geçtiğimiz gün Yılmaz Morgül, Demir'in çok sevilen ''Ateşe Düştüm'' adlı parçasını seslendirerek Youtube'da yayınladıktan sonra telif engeline takılmıştı. Söz konusu olay sonrasında Morgül, sözleriyle Demir'e sitem etti.

'ATEŞLERE DÜŞTÜĞÜNÜ BANA ANLAT'

Bir süre önce Aramızda Kalmasın programına konuk olan Yılmaz Morgül ise Mert Demir'in şarkı yorumunu, "Ben yaşamak isterim şarkıyı, hissetmek isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, hisset. Şarkın seni ateşlere düşürsün. Bunu yaşat bana." sözleriyle eleştirdi.

Yeni Projedfddfdvdfvdfv

'ÇOK KİBİRLİ BİRİ'

Yılmaz Morgül şarkının kaldırılmasına, "Çok üzgünüm. Z kuşağı da isyanda! Eser hak ettiği şekilde yorumlandı, yaşayarak okudum. Bu kişiyi milyonlarca dinleyicime havale ediyorum.
Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine defalarca ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.