Yusuf Güney aylar önceden uyarmıştı! DSÖ'nün 'Maymun Çiçeği' açıklamasından sonra sosyal medya yıkıldı!

Yusuf Güney aylar önceden uyarmıştı! DSÖ'nün 'Maymun Çiçeği' açıklamasından sonra sosyal medya yıkıldı!
Dünya Sağlık Örgütü, Afrika'da birçok ülkede yayılan maymun çiçeği için 2. kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. DSÖ'nün acil durumunun ardından ünlü şarkıcı Yusuf Güney'in aylar önce yaptığı açıklama yeniden gündeme geldi. Güney'in katıldığı bir programda söylediği "Ağustos ayında çok ciddi bir pandemi geliyor" sözleri herkesi hayrete düşürdü.

Dünya Sağlık Örgütü, geçtiğimiz gün Afrika'yı etkisi altına alan maymun çiçeği virüsü hakkında "küresel acil durum" ilan etti. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ise bu gelişmelerin arkasından "Maymun çiçeği ve COVID ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Ancak şu anda herhangi bir alarm durumumuz söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

DSÖ'nün endişelendiren bu açıklamasının ardından, son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Yusuf Güney'in iki ay önce katıldığı bir programda yaptığı açıklama dikkatleri çekti.

Güney

"3-4 AY İÇERİSİNDE VİRÜS GELİYOR"

Eser Yenenler'in programına konuk olan Yusuf Güney; "yakında 3-4 ay içerisinde bir virüs daha geliyor. Kuş gribine benzer bir grip geliyor. Hayvansal gıdalardan bulaşacak' demişti. Eser Yenenler ise Güney'e 'sen bunları nereden biliyorsun?' diye sormuştu. Güney ise 'öğreniyoruz bir yerlerden işte' diyerek yanıt vermişti.

VirüsSOSYAL MEDYA ONU KONUŞTU

Programdaki bu anlar kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olurken 'artık inanacağım',  'haksızlık etmişiz adama', 'Ben Yusuf Güney'e inanmaya başladım artık' gibi yorumlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.