Yusuf Güney'in evi yokmuş! Meğer çadırda kalıyormuş...

Yusuf Güney'in evi yokmuş! Meğer çadırda kalıyormuş...
Son dönemde yaptığı astral seyahat açıklamlarıyla gündeme gelen şarkıcı Yusuf Güney'in evi yokmuş. Güney "5 gün bir yerde, 2 gün bir yerdeyim" diyerek zaman zaman çadırda kaldığını söyledi.

Şarkıcı Yusuf Güney Maymun çiçeğini aylar öncesinden tahmin etmişti. Ünlü şarkıcı Astral seyahatla ilgili açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Zaman zaman bazı tarihler vererek kehanetlerde bulunan Güney “Yaşadıklarımın yüzde 10’unu anlatıyorum. Hepsini anlatsam demek neler olacak!” demişti.

"Nuh'un Gemisi'ne herkes binmedi. Bilinmeyen olaylar. Benim için de bilinmiyordu ama keşfettim. Yavaş yavaş her şey su yüzüne çıkacak" diyen Yusuf Güney'in ilginç ifadeleri gündemden düşmüyor.

yusufff.jpg

"2025'e hazırlıklı olun. Bana geleceği Allah bilir, sen kimsin diyorlar sürekli. Bilmek değil, öngörü bu. Bazen olacak olayları hissedebilirsiniz. Uzaylı arkadaşlarla tanışacağız, buna alıştırdılar biz görünce şaşırmayacağız" diyen Yusuf Güney'in evinin olmadığını itiraf etmesi de gündeme geldi.

usfgd.jpg

"ASTRALE GİDECEĞİM"

Snob Magazin'in haberine göre; evi olmadığını söyleyen Güney, "Beş gün bir yerde iki gün bir yerde kalıyorum. Otel ve çadırda kalıyorum. Çadır güzel oluyor" dedi.

Yusuf Güney daha sonra ise "Karadağ'da 30-40 gün inzivaya çekileceğim. Sonra astrale gideceğim" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.