Zerrin Özer ortaya çıktı! Ayakta durmakta zorlandı

Zerrin Özer ortaya çıktı! Ayakta durmakta zorlandı
Kaygı bozukluğu sebebiyle Darülaceze’de tedavi altına alınan şarkıcı Zerrin Özer, aylar sonra görüntülendi. Özer'in yürümekte zorlandığı görüldü.

Geçtiğimiz yıl omurliğinden geçirdiği operasyon sonrası zor bir süreç geçiren Zerrin Özer, fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde uzun süre tedavi görümütü. Bait Numaralar şarkısı ile müzik listelerini alt üst eden Özer, kısa bir sürenin ardından ortalardan kaybolmuştu. Sağlık sorunlarıyla ilgilenen Özer, aylar sonra görüntüledi. 

Geçirdiği omurilik ameliyatından sonra sağlık sorunları artan ve kaygı bozukluğu  yaşayan Özer, Darülaceze’ye yatırılmıştı. bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edilen Zerrin Özer, aylar sonra ortaya çıktı. Başarılı şarkıcı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Zerrin Özer

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Yönetmen Özlem Bölükbaşı ile Mustafa Arapoğlu'nun Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikâh törenine katılan Özer, muhabirlerin objektiflerine takıldı. Özer'in yürümekte zorlandığı görüldü.

'NÖROLOJİK BİR PROBLEM...'

Koluna girenlerin yardımıyla yürüyen ünlü şarkıcı 'İyiyim, çok iyiyim ama nörolojik bir problem var' açıklamasını yaptı.

Öer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.