Zeynep Bastık'tan Ali Can Ayyıldız açıklaması

Zeynep Bastık'tan Ali Can Ayyıldız açıklaması
Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Ali Can Ayyıldız ile ilişkisi sonlanan Zeynep Bastık, konuyla ilgili; "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur. Böyle şeyler hayatta olabilir" ifadelerini kullandı.

Okan Üniversitesi’nin Tuzla Kampüsü’nde gerçekleşen törende, 'En İyi Kadın Şarkıcı' ödülüne lâyık görülen Zeynep Bastık, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Bastık, duygularını; "En sevdiğim ödül hep Üniversite ödülleri oluyor. Genç arkadaşlarımın beğenisini ve ilgisinde olmak beni çok mutlu ediyor" sözleriyle dile getirdi.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; öte yandan geçtiğimiz günlerde Zeynep Bastık'ın yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Ali Can Ayyıldız ile olan birlikteliğinin sonlandığı ortaya çıkmıştı. 30 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili ikinci kez konuştu.

'OLUR BÖYLE ŞEYLER'

Zeynep Bastık; "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur. Böyle şeyler hayatta olabilir. Bitmemesini temenni ederiz ama bitebilir. İyiyiz, çok iyiyiz, tatlıyız, hiç bir sorun yok. Mutluluklar diliyorum herkese" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.