Ali Koç'un 'arma' teklifine Dursun Özbek'ten sert yanıt: Gerekeni biz yaparız

Ali Koç'un 'arma' teklifine Dursun Özbek'ten sert yanıt: Gerekeni biz yaparız
Kalamış'ta yaşanan olaylar sonrası Ali Koç'un Galatasaray armasını yenileme teklifi ve Dursun Özbek'in sert tepkisi gündeme oturdu.

Kalamış'ta yaşanan olaylar sonrası Ali Koç'un Galatasaray armasını yenileme teklifi ve Dursun Özbek'in tepkisi futbol camiasında geniş yankı uyandırdı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Faruk Ilgaz Tesisleri’nde genel kurul üyeleriyle gerçekleştirdiği buluşma, bitişikteki Galatasaray’ın Kalamış Tesisleri’ndeki şampiyonluk kutlamasıyla kesişti.

 Sarı-lacivertli taraftarlar, tesisin girişindeki Galatasaray armasını söküp içeriye meşaleler attı.

ALİ KOÇ TEKLİFTE BULUNDU

Sözcü gazetesinin haberine göre; Ali Koç, kulübe "Galatasaray armasını biz yaptıralım" teklifinde bulundu. Ali Koç'un Galatasaray'a arma yenileme teklifi, Dursun Özbek'in keskin bir şekilde karşılık vermesiyle tartışmalara yol açtı. 

'YAPILAN YANLIŞ BÖYLE UNUTTURULAMAZ'

Edinilen bilgilere göre Özbek, kurmaylarına, “Arma bizim, kulüp bizim... Gerekeni biz yaparız. Yapılan yanlış böyle unutturulamaz. İşin peşini bırakmayız” diyerek, Galatasaray cephesi ise böyle bir girişimi kabul etmeyeceklerini vurguladı.

Yaşanan bu olaylar, iki büyük kulübün arasındaki rekabetin sınırlarını ve futbol camiasındaki ilişkileri bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftarlar, sürecin nasıl ilerleyeceğini merakla bekliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.