Avrupa kupalarında kura günü! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri…

Avrupa kupalarında kura günü! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri…
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu kura çekimleri tamamlandı. Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu geçmesi durumunda Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak. Eğer sarı-lacivertliler Lugano'ya elenirse, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. eleme turunda Dinamo Kiev ve Partizan arasındaki eşleşmenin mağlubuyla karşılaşacak.

Şampiyonlar Ligi'nde 2024-2025 sezonunun 3. eleme turu kuraları Uluslararası UEFA'nın İsviçre merkezinde çekildi. Kura sonucunda, Fenerbahçe'nin bu aşamada karşılaşabileceği rakipler netlik kazandı.

Fenerbahçe'nin, Lugano'yu geçmesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille ile oynayacağı belirlenirken, Lugano'ya elenmesi halinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Dinamo Kiev ile Partizan arasındaki eşleşmenin mağlubuyla mücadele edeceği açıklandı.

Thumbs B C 0753Da6D5Fcb87C3C0189Bc3C8Aeb0Ce-1

Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. eleme turu maçları 6-7 Ağustos'ta başlayacak ve rövanşlar 13 Ağustos'ta oynanacak. Avrupa Ligi'nde ise 3. eleme turu ilk maçları 8 Ağustos'ta yapılacak, ikinci karşılaşmalar ise 15 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Yeni Projeghfhfgh

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.