Avrupa'da dev final: Borussia Dortmund-Real Madrid

Avrupa'da dev final: Borussia Dortmund-Real Madrid
Avrupa'nın bir numaralı futbol organizasyonunda şampiyon belli oluyor. Şampiyonlar Ligi finalinde Borussia Dortmund ve Real Madrid, yarın Wembley Stadyumu'nda karşılaşacak. A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler'in formasını giydiği eflatun-beyazlılar, Dortmund karşısında galip gelerek 15. kupasına kavuşma hedefini gerçekleştirmeye çalışacak. İşte dev finalin ayrıntıları...

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile Real Madrid, finalde karşı karşıya geliyor.

Dev finalin oynanacağı İngiltere'nin Londra kentindeki Wembley Stadyumu'nda geri sayım sürüyor.

REAL NAMAĞLUP UNVANINA SAHİP 

Şampiyonlar Ligi finaline kadar namağlup gelen Real Madrid, sezonu üç kupayla kapatmayı hedefliyor. Alman ekibi Borussia Dortmund ise tarihinde ikinci kez kupayı kazanarak mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor.

ARDA GÜLER İKİNCİ 45'TE

A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler, son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Madrid ekibinin teknik patronu Ancelotti, Arda Güler için ''Son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Neredeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda'' demişti.

Yıldız oyuncu Arda Güler'in dev finalin ikinci yarısında süre alması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Borussia Dortmund: Kobel, Julian Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Lan Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Karim Adeyemi, Julian Brandt, Jadon Sancho, Niclas Füllkrug

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy, Valverde, 
Toni Kroos, Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Vinicius Junior

DEV MÜCADELE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Dünyanın dört bir yanından büyük bir ilgiyle takip edilecek olan Borussia Dortmund-Real Madrid finali Türkiye'de EXXEN ve TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Karşılaşmayı Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.