Avrupa’da kritik randevu: Galatasaray Elfsborg’u konuk ediyor

Avrupa’da kritik randevu: Galatasaray Elfsborg’u konuk ediyor
Sarı-kırmızılı ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü hafta mücadelesinde İsveç temsilcisi Elfsborg’u ağırlıyor. Galatasaray, son dönemde yakaladığı yenilmezlik serisini bu maçta da sürdürmek istiyor.

Galatasaray, Avrupa Ligi'nde Elfsborg’u evinde ağırlayacak. Yarın saat 17.30’da başlayacak olan karşılaşma, TRT 1’den canlı yayımlanacak. Trendyol Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu olarak başarıyı perçinleyen Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys’a elenerek veda etti ve yoluna Avrupa Ligi'nde devam ediyor.

GALATASARAY'DA EKSİKLİKLER VAR

Maç öncesi Galatasaray’da önemli eksikler dikkat çekiyor. Sakatlığı devam eden Ismail Jakobs’un yanı sıra UEFA kadrosunda bulunmayan Eyüp Aydın, Gökdeniz Gürpüz ve yeni transfer Roland Sallai, Elfsborg’a karşı forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk, kadroda bu eksiklere rağmen güçlü bir 11’le sahaya çıkmayı planlıyor.

Galatasaray, Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Yunanistan temsilcisi PAOK’u 3-1 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. İkinci haftada ise Letonya ekibi RFS karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 berabere kaldı. Şu an 4 puanla averajla 8. sırada yer alan Galatasaray, Elfsborg karşısında kazanarak grubunda liderlik yarışını sürdürmek istiyor.

ELFSBORG 4 ELEME TURU GEÇTİ

İsveç ekibi Elfsborg, UEFA Avrupa Ligi'ne birinci eleme turundan katıldı ve 4 turu geçerek adını gruplara yazdırdı. İlk maçta deplasmanda AZ Alkmaar’a 3-2 yenilen Elfsborg, ikinci haftada ise Roma’yı 1-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Averajla 16. sırada bulunan İsveç temsilcisi, Galatasaray karşısında sürpriz peşinde olacak.


Müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Matej Jug yönetecek. Jug’un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali üstlenecek. Dördüncü hakem ise Mihael Antic olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) görevini Alen Borosak üstlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.