Barcelona, Villarreal’i 5-1 yenerek liderliğini korudu

Barcelona, Villarreal’i 5-1 yenerek liderliğini korudu
La Liga’nın 6. haftasında Barcelona, deplasmanda Villarreal’i 5-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Robert Lewandowski ve Raphinha’nın golleri galibiyeti getirdi, ancak kaleci Ter Stegen'in sakatlığı endişe yarattı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 6. haftasında Barcelona, Villarreal ile karşılaştı. Katalan ekibi, güçlü oyunuyla rakibini 5-1 mağlup etti. Barcelona’nın gollerini Robert Lewandowski, 20. ve 35. dakikalarda, Pablo Torre 58. dakikada, Raphinha ise 74. ve 83. dakikalarda kaydetti. Villarreal’in tek golü ise 38. dakikada Ayoze Perez’den geldi.

TER STEGEN'İN SAKATLIĞI ENDİŞE VERDİ

Karşılaşmanın önemi kadar, Barcelona kalecisi Marc Andre Ter Stegen’in yaşadığı sakatlık da dikkat çekti. İlk yarının uzatma dakikalarında yükseldiği bir topta kötü bir düşüşle sağ dizinden sakatlanan Ter Stegen, sedyeyle oyundan çıktı. Kulüpten henüz bir açıklama gelmezken, İspanyol basını kalecinin diz yan bağlarında kopma olduğunu ve sezonu kapattığını öne sürdü.

BARCELONA LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bu galibiyetle birlikte Barcelona, La Liga’da oynadığı tüm maçları kazanarak 18 puanla liderliğini sürdürdü. Villarreal ise 11 puanla 5. sırada yer alırken, ikinci sırada 14 puanla Real Madrid bulunuyor.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.