Beşiktaş Tayyip Talha ile yeni sözleşme imzaladı

Beşiktaş Tayyip Talha ile yeni sözleşme imzaladı
Beşiktaş, 24 yaşındaki savunma oyuncusu Tayyip Talha ile sözleşme tazeledi. Siyah beyazlı savunma oyuncusu, 2026-2027 sezonuna kadar takımı için ter dökecek.

Beşiktaş'ta genç oyuncularla sözleşme görüşmeleri sürüyor. Bu kapsamda 24 yaşındaki defans oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile sözleşme uzatılması kararı alındı. Sanuç, 2026-2027 sezonuna kadar siyah beyazlı forma için ter dökmeye devam edecek. Geçen sezon Adana Demirspor'dan transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, tüm kulvarlarda çıktığı 27 maçta 2 kez ağları sarstı.

24 yaşındaki stoper, bu sezon ilk yarının son bölümlerine doğru sakatlığını tamamen atlatmış, buna karşın siyah-beyazlı ekibin eski teknik direktörü Fernando Santos tarafından fazla tercih edilmemişti.

3 futbolcuyla daha sözleşme uzatıldı

Öte yandan karakartal, genç futbolcular Serkan Emrecan Terzi, Göktuğ Baytekin ve Yakup Arda Kılıç'ın sözleşme sürelerini uzattı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, altyapıdan yetişen 3 oyuncudan Serkan Emrecan Terzi ve Göktuğ Baytekin'in sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar, Yakup Arda Kılıç'ın mukavelesinin ise 2027-2028 sezonu sonuna dek uzatıldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.