Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı

Beşiktaş turu İstanbul'a bıraktı
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte siyah beyazlılar turu İstanbul'a bıraktı. Rövanş maçı 7 Mayıs'ta Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Başından sonuna kadar heyecana sahne olan karşılaşma başladığı gibi golsüz berabere tamamlandı. Oyunun geneline hakim olan taraf ev sahibi MKE Ankaragücü'ydü. Özellikle ilk yarıda bulduğu net pozisyonları cömertçe harcayan sarı-lacivertli ekibin bir golü VAR engeline takıldı.

ANKARAGÜCÜ ETKİLİ GELDİ

15.dakikada Kitsiou'nun ara pasında soldan ceza sahasına giren Bassogog'un arka direğe kestiği topa ayak koyan Sowe, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Filelerle buluşan top, VAR incelemesi sonrası ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı.

26.dakikada ev sahibi takım gole yine çok yaklaştı. Umut Meraş'ın hatası sonrası kaleciyle karşı karşıya kalan Sowe'un şutunda, top üstten dışarı gitti.

Bol pozisyonlu ilk yarının ardından oyuncular soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

İKİNCİ YARI OYUN DENGELENDİ

Beşiktaş, ilk önemli pozisyonunu Masuaku ile buldu. Yıldız oyuncunun sol kanattan yaptığı ortası sonucu Muleka topa kafayla yükseldi ancak top üstten auta gitti.

MORUTAN OYUNU TAMAMLAYAMADI

Maçın son anlarında MKE Ankaragücü adına talihsiz bir sakatlık yaşandı. 81.dakikada hava topu mücadelesinde sakatlanan Morutan, acı içinde yerde kaldı. Yıldız orta saha oyuncusu sahayı sedyeyle terk etti.

Kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.