Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst imzayı attı

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst imzayı attı
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst kendisini siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı yapan imzayı attı. Hollandalı teknik adam, yeni sezondaki oyun planıyla ilgili bilgiler de verdi. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, kendisini siyah-beyazlıların çalıştırıcı yapan imzayı attı. Bronckhorst, düzenlenen basın toplantısında aynı zamanda yeni sezonda kurgulayacağı oyun planına dair bilgiler de verdi.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamaları şöyle:

"GÖREVE BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

"Sayın başkan çok teşekkür ediyorum sıcak karşılamanız için. Burada olmaktan çok memnunum. Kulübün ne kadar büyük olduğunu zaten biliyordum. Onlarla tanışmak konusunda sabırsızım. Elimizden geleni yapacağız Beşiktaş'ı başarıya ulaştırmak için. Bu güzel kulüpte görevime başlamak için sabırsızlanıyorum."

"Beşiktaş'taki herkesin çok çalışması çok önemli. Mücadele edeceğiz bu kesin. Zaferler için savaşan bir takımın mücadele etmesi lazım. Sezona Ağustos'ta başlamış olacağız. İlk günden itibaren çalışmalarımız olacak herkese bu noktada ihtiacımız var. Serdar Hoca gibi isimlerden faydalanacağız. Çok güvende hissediyorum. Bu enerjiye ihtiyacımız var."

"EN ÖNEMLİ ŞEY ESNEK OLMAK"

Ben Hollanda'da 4-3-3 sistemi içinde büyüdüm. Hocalık yaptığım takımlarda en önemli şey esneklikti. Taktiksel anlamda esnek olmak, Rangers'ta yaptığım şey bu olmuştu. Beşiktaş'ta da bu olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.