Boca transferi zorlaştırıyor: Fenerbahçe Medina için çözüm arayışında

Boca transferi zorlaştırıyor: Fenerbahçe Medina için çözüm arayışında
Fenerbahçe, Arjantinli genç yıldız Cristian Medina’nın transferini büyük ölçüde tamamladı, ancak resmi açıklama henüz yapılmadı. Boca Juniors'ı oyuncuyu hemen serbest bırakmaları konusunda ikna etme çabaları sürüyor.

Sarı-Lacivertliler, yaz transfer dönemini Filip Kostic ile kapatmasına rağmen, Cristian Medina için girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçe, Boca Juniors’ı, Medina’yı Ocak ayından önce takıma katmaya ikna etmek için çalışıyor.

ZAMAN DARALIYOR

Transferin kapanacağı son gün olan bugün, Fenerbahçe’nin bu transferi yaz döneminde sonuçlandırması zor görünüyor. Ancak Sarı-Lacivertliler, transferin son saatlerine kadar bu işin peşini bırakmıyor. Arjantin basınındaki haberlere göre, Medina da Boca yönetimine baskı yaparak transferin bir an önce tamamlanmasını istiyor. Eğer bu süreçte Boca geri adım atmazsa, Fenerbahçe'nin ocak ayında yapılacak imza için önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

DETAYLAR BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Medina’nın bonservis ödemelerine oyuncu ocak ayında takıma katıldıktan sonra başlayacak. Ayrıca, Medina Boca'da oynarken sakatlanırsa, Sarı-Lacivertliler’in bu anlaşmayı feshetme hakkı bulunuyor. Transferin son saatlerinde her şey olabilir, ancak Fenerbahçe için bu süreçte umutlar zayıflıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.