Bodrum FK Süper Lig'de

Bodrum FK Süper Lig'de
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Sakaryaspor ile karşılaşan Bodrum FK, normal süresi 1-1 biten ve uzatmaya giden maçta rakibini 3-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen son takım olmayı başardı.

Trendyol 1. Lig'de Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren iki takımdan Sakaryaspor ile Bodrum FK, finalde karşı karşıya geldi.

Nefesleri kesen mücadelenin normal süresinde Bodrum FK, 19. dakikada 1-0 öne geçse de 74. dakikada Sakaryasporlu Dimitrov'un attığı gole engel olamadı ve maç uzatmalara gitti.

Ege temsilcisi, 94. dakikada Celustka'nın kafa golüyle maçta tekrar öne geçti. Bodrum FK'yı rahatlatan gol ise 103. dakikada Tunahan'dan geldi. Burak Çoban'ın ceza sahasına girdikten sonra yerden ortasında topla buluşan Tunahan Akpınar'ın vuruşunda top filelerle buluştu ve bu gol maçın skorunu tayin etti.

BODRUM FK İLK KEZ SÜPER LİG'DE

Bu sonuçla tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Ege ekibi, maçın ardından kupa coşkusunu doyasıya kutladı.

Yeni Adana Stadı'ndaki müsabakanın bitiş düdüğünden sonra Bodrum FK'lı futbolcular büyük sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı.

BAKAN BAK'TAN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trendyol 1.Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u 3-1 yenerek Trendyol Süper Lig'e yükselenBodrum FK'yı tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında şunları kaydetti:

''Yeni Adana Stadyumu'nda Sakaryaspor ile Bodrum FK arasında oynanan Trendyol 1.Lig play-off finalinde rakibini mağlup ederek Trendyol Süper Lig'e yükselen üçüncü takım olan Bodrum FK'yi kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarlarını tebrik ediyorum. Sakaryaspor'u da finaldeki mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum, Sakaryaspor'u da finaldeki mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, Bodrum FK'ye önümüzdeki sezon mücadele edeceği Trendyol Süper Lig'de başarılar diliyorum.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.