CB Erdoğan: Sporcularımıza tam destek vermeye devam edeceğiz

CB Erdoğan: Sporcularımıza tam destek vermeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve ekibini kabulünde sporculara destek sözü verdi. Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası arenada yıldızının parlaması için her türlü fedakarlığı yapacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kadın, erkek, olimpik, paralimpik farkı gözetmeksizin ülkemizi en iyi şekilde temsil eden tüm sporcularımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Türkiye'nin uluslararası alanda yıldızının parlaması için hiçbir fedakarlıktan çekinmedik, bundan sonra da çekinmeyeceğiz" dedi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NA TEBRİK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Erdoğan, TFF Genel Kurulu'nda Başkan olarak seçilen Hacıosmanoğlu ve yönetimini tebrik ederek, Türkiye'nin sportif başarılarına ve desteklerine değindi.

SPOR TESİSLERİ VE EĞİTİMLE DESTEK

Erdoğan, sporculara modern tesisler, eğitim ve destek sağladıklarını, bu şekilde "başarabilirim" duygusunu aşıladıklarını belirtti. Ayrıca, sporun her dalında destek verdiklerini ve futbolun özel bir yeri olduğunu vurguladı.

"FUTBOLUN GÜCÜNDEN YARARLANILMASI GEREKİYOR"

Erdoğan, futbolun milletin ortak paydası olduğunu ve TFF'den futbolun bu gücünü artırmasını beklediklerini söyledi. Futbolun adil yönetilmesi ve başarıların artırılması gerektiğini ifade etti.

TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ VE TFF'NİN ROLÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kulüplerin finansal yapılarının düzeltilmesi ve adil müsabaka yönetimi gibi konulara hassasiyetle yaklaşılması gerektiğini belirtti. TFF'nin Türk futbolunun önünü açacak doğru kararlar almasını beklediğini vurguladı.

"FUTBOL BARIŞA VE KARDEŞLİĞE HİZMET EDECEK"

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, futbolun barışa ve kardeşliğe hizmet edeceğini belirtti. Türkiye'nin spor tesislerinin gelişiminden bahsetti ve Erdoğan'a destek sözü verdi.

KABULDE YER ALAN YETKİLİLER

Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.