Cedi Osman, Real Madrid'in transfer listesinde ilk sırada

Cedi Osman, Real Madrid'in transfer listesinde ilk sırada
İspanyol ve İtalyan basını, milli basketbolcu Cedi Osman'ın Real Madrid'in transfer listesinde öncelikli hedef olduğunu öne sürdü.

İspanya ve İtalya spor basını, NBA takımlarından San Antonio Spurs ile sözleşmesi sona eren milli basketbolcu Cedi Osman'ın Real Madrid'in transfer listesinde ilk sırada yer aldığını iddia etti. İspanyol spor gazeteleri Marca, AS ve El Mundo Deportivo, "Madrid'in gerçek opsiyonu Cedi Osman" "Real Madrid: Cedi Osman ilk seçenek" ve "Real Madrid, NBA'li Cedi Osman'ın peşine düştü" başlıklarıyla transfer iddiasını duyurdu.

"BOMBA BİR TRANSFER"

Haberlerde, 29 yaşındaki milli basketbolcunun kısa forvet pozisyonunda oynadığı ve NBA'deki San Antonio Spurs ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından Avrupa'ya dönme olasılığını değerlendirdiği belirtildi. İtalyan haber sitesi Sportando da Real Madrid'in Cedi Osman ile ilgilendiğini ve bunun "bomba bir transfer" olacağını öne sürdü.

Cedi Osman ile ilgilenen takımlar arasında geçmişte formasını giydiği Anadolu Efes'in de bulunduğu öne sürüldü. Real Madrid, yeni sezon öncesinde 6 oyuncusuyla yollarını ayırmış ve Andrew Rathan-Mayes, Serge Ibaka, Andres Feliz ve Usman Garuba gibi 4 yeni transfer yapmıştı. Baş antrenör Chus Mateo'nun çalıştırdığı Real Madrid, Cedi Osman'ı kadrosuna katmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.