Chelsea belgeleri yolladı! Galatasaray transferi tamamladı

Chelsea belgeleri yolladı! Galatasaray transferi tamamladı
Galatasaray Futbol Kulübü, Faslı futbolcu Hakim Ziyech'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu kullandı. Chelsea Kulübü de transferi onaylayan belgeyi sarı-kırmızılılara iletti. Bu gelişmeyle birlikte, Ziyech'in gelecek sezon da Galatasaray forması giyeceği kesinleşti.

Galatasaray, sezon başında bedelsiz satın alma opsiyonuyla kiraladığı Faslı yıldızı, Ziyech'in sözleşmesindeki uzatma opsiyonunu devreye sokarak kadrosunda tutmayı başardı. Chelsea, Hakim Ziyech'in transferini onaylayan belgeyi Galatasaray'a ileterek Faslı futbolcunun gelecek sezon da sarı-kırmızılı takımda kalacağını kesinleştirdi.

ZİYECH İÇİN SEZON BAŞINDA YAPILAN KAP AÇIKLAMASI

Galatasaray, Chelsea'den Faslı futbolcu Hakim Ziyech'i satın alma opsiyonuyla kiraladı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Hakim Ziyech ve Chelsea ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır." denilmişti.

Transfer detaylarının da paylaşıldığı açıklamada, Ziyech'in 2023-2024 sezonu için 3 milyon 587 bin 500 avro alacağı belirtildi. Faslı oyuncuya, bonservisinin alınması halinde 2024-2025 sezonunda net 2 milyon 850 bin avro ödeneceği aktarıldı. Yapılan anlaşma gereği şarta bağlı opsiyonun gerçekleşmesi durumunda ise Hakim Ziyech'in 2025-2026 sezonu için net 2 milyon 850 bin avro alacağı kaydedildi.

Hk1

OKAN BURUK NE SÖYLEMİŞTİ?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da Ziyech'in performansından memnun olduğunu belirterek, "Hakim bizim oyuncumuz. Önümüzdeki sezon bizimle olacak. Transfer dönemi ne olacağını bilemem ama performansı ve taraftarlarla olan birlikteliği yukarı çıkacak. Bizim için önemli ve değerli bir oyuncu. Devam etmek istiyoruz." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.