Ciro Immobile Beşiktaş'ta! Transfer maliyeti belli oldu

Ciro Immobile Beşiktaş'ta! Transfer maliyeti belli oldu
Beşiktaş, Lazio'dan tecrübeli forvet Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı takımdan yapılan açıklamada, Immobile'nin transfer maliyeti de paylaşıldı.

Beşiktaş, Ciro Immobile ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Siyah-beyazlı kulübün açıklamasına göre, Immobile her sezon için 6 milyon euro kazanacak.

Yeni Prdgdgeroje

Beşiktaş'ın açıklamasında, "Profesyonel futbolcu Ciro Immobile'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, her sezon için net 6.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir." ifadelerine yer verildi. Ciro Immobile, Beşiktaş'ta 17 numaralı formayı giyecek.

Yeni Projejkc-3

'ÇOK MUTLUYUM'

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Ciro Immobile, havaalanında yaptığı ilk açıklamada mutluluğunu dile getirdi. Beşiktaş formasıyla taraftarın karşısına çıkan İtalyan oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırım. Taraftar inanılmaz. Çok duygulandım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.