En-Nesyri transferinde rekabet büyüyor: İki dev takım devrede

En-Nesyri transferinde rekabet büyüyor: İki dev takım devrede
Uzun süredir Fenerbahçe ile adı anılan Youssef En-Nesyri'ye olan ilgi artıyor. Futbolcu için, Roma ve Suudi Arabistan ekibi Al Qadsiah'ın da devreye girdiği iddia edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Lugano ile oynayacağı maça kadar golcü transferini tamamlamayı hedefliyor.

G S M F Qd I Xw A A D4M J

Sarı-lacivertlilerin listesinin başında yer alan Youssef En-Nesyri'ye Fenerbahçe'nin iki ciddi rakibi çıktı.

20 MİLYON EURO BONSERVİS

Sky Sports'un haberine göre, Fenerbahçe'nin En-Nesyri transferinde en büyük rakipleri Roma ve Suudi Arabistan temsilcisi Al Qadsiah oldu.

Sevilla'nın futbolcu için 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği belirtilirken, bu bedeli karşılayan takımlar arasında son kararı En-Nesyri'nin vereceği ifade edildi.

G S F Q B8 Q Xo A Ap Fl H

Al QADSİAH’IN TEKLİFİ

Ayrıca, üç takım arasında Al Qadsiah'ın mali açıdan çok güçlü bir teklif sunacağına dikkat çekildi. Bu durum, En-Nesyri'nin Suudi Arabistan ekibini tercih etme ihtimalini artırıyor.

Fenerbahçe, Roma ve Al Qadsiah arasındaki bu rekabetin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. En-Nesyri’nin hangi takıma transfer olacağı, futbolseverler arasında büyük bir heyecanla takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.