Eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti!

Eski milli basketbolcu İlkan Karaman hayatını kaybetti!
Eski milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da meydana gelen talihsiz bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. İddialara göre, alkollü olduğu belirtilen bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda bekleyen Karaman'a çarptı. 34 yaşındaki sporcu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Milli basketbolcu İlkan Karaman, Datça'da geçirdiği trafik kazası sonucu 34 yaşında hayatını kaybetti. Karaman, arkadaşının benzin aldığı esnada yol kenarında beklerken, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün aracı kaldırıma çıkarak Karaman’a çarptı.

İlkan Karaman’ın vefat haberi basketbol camiasında büyük üzüntü yarattı. Karaman’ın forma giydiği Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri sosyal medya üzerinden taziye mesajları paylaştı.

Thumbs B C Ea965Added23A611943088Bd79Fd9C3D

Fenerbahçe yaptığı açıklamada, "2012-2014 yılları arasında formamızı giyen milli sporcumuz İlkan Karaman’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman’a Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve basketbol camiasına başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ise, "2016-2017 sezonunda formamızı giymiş milli basketbolcu İlkan Karaman'ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İlkan Karaman'a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve basketbol camiasına başsağlığı dileriz" paylaşımını yaptı.

İLKAN KARAMAN KİMDİR?

1990 doğumlu olan İlkan Karaman, TOFAŞ altyapısında yetişti ve kariyeri boyunca birçok önemli takımda forma giydi. Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe, Beşiktaş, İBB, Büyükçekmece gibi takımların yanı sıra, yurt dışında Cholet ve Antibes formalarını da terleten Karaman, son olarak Çayırova Belediyesi’nde oynamaktaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.