Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-0 yenerek puanını 16'ya çıkardı

Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-0 yenerek puanını 16'ya çıkardı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u 2-0 yenerek puanını 16'ya çıkardı. Tadic ve Kelven'in kendi kalesine attığı golle, kırmızı-beyazlıların iç sahadaki yenilmezliğine son verdi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, konuk olduğu Antalyaspor'u 2-0 yenerek puanını 16'ya yükseltti. Bu galibiyetle sarı-lacivertliler, rakiplerinin sahasındaki yenilmezlik serisine son vermiş oldu.

BU SEZON İÇ SAHADA İLK KEZ MAĞLUP

Antalyaspor, teknik direktör Alex de Souza yönetiminde sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın 63. dakikasında Tadic’in attığı golle öne geçen Fenerbahçe, 81. dakikada Kelven’in kendi kalesine attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Bu sonuçla kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon iç sahada ilk kez mağlup oldu.

ANTALYASPOR’UN SEZON PERFORMANSI

Bu sezon iç saha maçlarında daha iyi sonuçlar elde eden Antalyaspor, sezonun açılışını Göztepe ile 0-0 berabere tamamlayarak yaptı. 3. haftada Atakaş Hatayspor'u 3-2 yenerek ilk galibiyetini alan Akdeniz ekibi, 5. haftada Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ederek ikinci galibiyetini de iç sahada elde etti. Ancak Fenerbahçe karşısında yaşanan 2-0'lık yenilgi, kırmızı-beyazlıları 8 puanda bıraktı.

KOSTİC’İN İLK MAÇI

Fenerbahçe’nin İtalyan ekibi Juventus’tan transfer ettiği Filip Kostic, Antalyaspor maçında sarı-lacivertli formayla ilk kez sahaya çıktı. Teknik direktör Jose Mourinho, Kostic’i ikinci yarının başında Alexander Djiku’nun yerine sol kanatta görevlendirdi. Kostic, bu maçta 45 dakika süre aldı ve performansıyla dikkat çekti.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.