Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırı! Yere düştü, yabancı madde atıldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a saldırı! Yere düştü, yabancı madde atıldı
Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında tansiyon yükseldi. Deplasman tribününe alınmayan bazı taraftarların yaşadığı sıkıntı nedeniyle saha kenarına inen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu esnada saldırıya uğradı. Koç'a tribünden yabancı bir madde isabet etti, ardından aldığı darbe nedeniyle dengesini kaybederek yere düştü.

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın devre arasında, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a deplasman tribününde şok bir saldırı gerçekleştirildi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, tribünde yaşanan olaylar üzerine taraftarlarla görüşmek üzere deplasman bölümüne yöneldi.

Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma alınmaması üzerine devre arasında tribüne giden Ali Koç, stadyuma girebilen taraftarlarla konuştuğu sırada, Göztepe tribünlerinden kendisine yabancı maddeler fırlatıldı.

Goztepe Fenerbahce Macinda Ortalik Karisti Sahaya Inen Ali Koc Yere Dustu Qfe9

ARKADAN YAPILAN SALDIRI SONRASI YERE DÜŞTÜ

Tribündeki olaylar nedeniyle desteğini göstermek amacıyla oraya giden Ali Koç, boynunda yaka kartı bulunan Fatih Özkan isimli bir kişi tarafından arkadan itilerek yere düşürüldü. Bu ani saldırının ardından oyun durduruldu ve olay yerine gelen polis ekipleri hızla müdahalede bulundu.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Ali Koç’u yere iten Fatih Özkan, polis ekipleri tarafından hemen gözaltına alındı. Saldırının ardından tribünden bir kişi daha sahaya girerek saldırı girişiminde bulundu, ancak güvenlik görevlileri bu kişiyi etkisiz hale getirdi.

G V Nsgj1 Wc A M E2 U

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.