Fenerbahçe Beko final için parkede

Fenerbahçe Beko final için parkede
THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de mücadele edecek temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da hedef basketbolda Türkiye'ye 16. Avrupa kupasını kazandırmak. Berlin'de bugün başlayacak organizasyonda sarı-lacivertliler, İspanya'dan Real Madrid ve Yunanistan'dan Panathinaikos ve Olympiakos takımlarıyla şampiyonluk mücadelesi verecek.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Dörtlü Finalde şampiyonluk için parkeye çıkıyor. Almanya'nın başkenti Berlin'de bugün başlayacak organizsyonda temsilcimiz, İspanya'dan Real Madrid, Yunanistan'dan Panathinaikos ve Oympiakos ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

PLAY-OFF'TA TARİH YAZDI

Play-off turunda normal sezonu üçüncü sırada bitiren Monaco ile eşleşen temsilcimiz Fenerbahçe Beko, rakibini seride 3-2 mağlup etmiş ve play-off'ta beşinci maçını deplasmanda oynayarak kazanan ilk takım olarak tarihe geçmişti. 

KADRO

Sarunas Jasikevicius başında bulunduğu temsilcimiz Fenerbahçe'nin kadrosundaki basketbolcular şu şekilde:

Melih Mahmutoğlu, Scottie Wilbekin, Mert Emre Ekşioğlu, Şehmus Hazer, Tarık Biberovic, Metecan Birsen, Yiğit Hamza Mestoğlu (Türkiye) Nigel Hayes-Davis, Nate Sevistina (ABD), Nick Calathes (Yunanistan), Amine Noua (Fransa), Marko Guduric (Sırbistan), Dyshawn Pierre (Kanada), Tyler Dorsey (Yunanistan/ABD), Yam Madar (İsrail) 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.