Fenerbahçe, Konya'da kayıp: Şampiyonluk mucizelere kaldı

Fenerbahçe, Konya'da kayıp: Şampiyonluk mucizelere kaldı
Spor Toto Süper Lig'in 35.haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, TÜMOSAN Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı ve şampiyonluk umutları iyice zayıfladı.

Spor Toto Süper Lig'de 35.haftanın kapanış maçında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Konya'da lige havlu attı. Sarı-lacivertliler, TÜMOSAN Konyaspor deplasmanında baskılı oynadığı maçtan 3 puan çıkaramadı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6'ya çıktı. Şampiyonluk mucizelere kaldı.

Yeni Proje Cv

90+2. dakikada TÜMOSAN Konyaspor adına gol geldi ancak Hakem Bahattin Şimşek, VAR'ın uyarısı üzerine ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

GALATASARAY İLE PUAN FARKI 6!

TÜMOSAN Konyaspor deplasmanından 1 puanla dönen Fenerbahçe'nin bu sonuçla birlikte lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 6'ya çıktı. Şampiyonluk adeta mucizelere kaldı.

ŞAMPİYON HAFTAYA ÇIKABİLİR

Önümüzdeki hafta şampiyon belli olabilir. Lider Galatasaray, bir sonraki hafta konuk olacağı VavaCars Fatih Karagümrük'ü mağlup eder, Fenerbahçe sahasında Kayserispor'a yenilirse sarı-kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edecek. Aksi takdirde şampiyonun belli olacağı maç son 2 haftaya taşınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.