Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara aldı
Trendyol Süper Lig'in 33.haftasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe, Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, konuk olduğu rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı.

Trendyol Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Fenerbahçe Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Başından sonuna kadar heyecana sahne olan maçta Sivasspor ilk  yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Seyircisinin desteğini arkasına alan ev sahibi ekip oyununu skora dönüştüremeyince ilk yarının son dakikalarında Fenerbahçe'nin yıldız ismi  Fred sahneye çıktı. Brezilyalı orta saha sol ayağıyla ceza sahası dışından harika bir gol vuruşu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

FODE KOITA SAHNEYE ÇIKTI

Soyunma odasına 1-0 geride giden ev sahibi ekip, ikinci yarıya da ağırlığını koyarak başladı. Sivasspor adına sahneye 70. dakikada Fode Koita çıktı. Tek başına oluşturduğu pozisyonu gole çeviren golcü oyuncu skorda eşitliği sağladı, 1-1.

İRFAN CAN KAHVECİ TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Kalan bölüm karşılıklı ataklara sahne olurken Fenerbahçe aradığı golü 80.dakikada buldu. Sarı-Lacivertlilerin yıldız ismi İrfan Can Kahveci İsmail Yüksek'in ortasını nefis bir golle taçlandırarak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın bu skorla biteceği düşünülürken Fenerbahçe şok bir golle sarsıldı. Maçın hakemi Cihan Aydın, VAR'dan gelen uyarıyı dikkate aldı ve Sivasspor lehine penaltı noktasını gösterdi. Sivasspor'un yıldız futbolcusu Manaj penaltı vuruşunu gole çevirerek maçın skorunu tayin etti,2-2.

Bu sonuçla birlikte Fererbahçe ile Lider Galatasaray arasındaki puan farkı 4'e çıktı. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki hafta Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sivasspor ise ateş hattındaki Konyaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.