Fenerbahçeli oyuncuya ünlü takımlardan transfer teklifi yağıyor

Fenerbahçeli oyuncuya ünlü takımlardan transfer teklifi yağıyor
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe yönetiminde transferle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcuları transfer tekliflerini değerlendiriyor.

Fenerbahçe'nin öne çıkan oyuncularından Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın önemli takımlarının ilgisini çekiyor. EURO 2024 boyunca sergilediği performansla adından söz ettiren milli yıldız, yeni takımına imza atabilir.

Ferdi Kadıoğlu'na Brighton'dan gelen teklif sonrası süpriz bir gelişme daha yaşandı. 24 yaşındaki futbolcu için Manchester ekibinin Hollandalı teknik direktörü Erik ten Haag'ın talebi sonrası resmi bir temas gerçekleşti.

Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'nun temsilcisiyle görüşmesi sonrasında  Fenerbahçe ile yapılacak sözleşme şartlarını sordu.

Diğer yandan  Brighton'ın bonuslarla birlikte 35 milyon euroluk resmi teklifine karşı Arsenal ve Manchester United'ın henüz bu rakamlara çıkamadığı söyleniyor.

 TEKLİF SONRASI PREMİER LİG'DE OYNAYACAK 

Manchester United'ın Brighton'a yakın bir bedelle kısa bir süre içerisinde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Gelen teklifleri kabul etmesi halinde, Ferdi Kadıoğlu kariyerine Premier Lig'de devam etme kararı aldı.

Başarılı futbolcu transferdeki yoğun ilgi sonrasında İngiltere'den gelen tekliflere sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'ye 2018 yılında imza atan 24 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 199 maçta 17 gol attı ve 22 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.