Ferdi Kadıoğlu transferinde yeni gelişme! Brighton’a gitmesi bekleniyordu

Ferdi Kadıoğlu transferinde yeni gelişme! Brighton’a gitmesi bekleniyordu
Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a transferi için kulüplerin anlaşmaya varmasını beklediği iddia edilmişti. Ancak futbolcunun transferi ile ilgili yeni bir konu gündeme geldi. İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu’nun transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli yıldız, sarı-lacivertli forma altında gösterdiği başarılı ve istikrarlı performansla Avrupa devlerinin ilgisini çekti. Adı bir çok kulüple anılan golcünün, İngiliz ekip Brighton ile anlaşma sağladığı öne sürülmüştü.

G V Bc80F Wg A Ebt6N

Brighton’ın Ferdi Kadıoğlu transferi için sarı-lacivertlilere bonuslarla beraber 35 milyon euro teklif ettiği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Transferi beklenen ve Fenerbahçe-Lille maçında sakatlığı sebebiyle olmayan Ferdi Kadıoğlu, Göztepe mücadelesinin kamp kadrosunda yer aldı. Bu gelişme, transferle ilgili soru işaretlerine yol açtı.

G Uu Ay Tl W4 A Ag T Yw

MANCHESTER UNITED DEVREDE

Brighton'un bonuslarla 35 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı 25 yaşındaki oyuncu için Manchester United da devreye girdi. Sarı- lacivertliler her iki kulüple de görüşmeleri sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.