Ferdi Kadıoğlu'na İngiliz devinden teklif!

Ferdi Kadıoğlu'na İngiliz devinden teklif!
Geçen sezon ligde gösterdiği performansın ardından EURO 2024'te yıldızı parlayan Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin gözdesi haline geldi. İngiliz basını, Manchester United'ın takasta Kadıoğlu'na karşılık Sancho'yu önerdiğini yazdı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde  gösterdiği performansın üstüne bir de Ay-Yıldızlı formayla EURO 2024'te yıldızı parlayan Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor.

Ada basınından TeamTalk'un haberine göre Premier Lig devlerinden Manchester United, 24 yaşındaki İngiliz sol kanat Jadon Sancho'yu Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için takasta önerdi.

Haberde; ''Manchester United'ın Ferdi Kadıoğlu'nu takip etmesi sadece bir transferden fazlasıdır, gelecek stratejisidir'' denildi.

PİYASA DEĞERİNİ KATLADI

İngilizlerin Ferdi Kadıoğlu'nu ayrıntılı analiz ettiği haberde Avrupa Şampiyonası'ndaki harika performasına da dikkat çekildi. "ManU için asıl sorun F.Bahçe'nin oyuncu değerlendirmesinde yatıyor. EURO 2024 öncesi 25 milyon euroya razı olan Türk kulübü, turnuva sonrası artan piyasa değerinin yansıması olarak en az 35 milyon euro bekliyor. ManU cephesi ise paradan daha önemli beklentileri olan F.Bahçe için Jadon Sancho başta olmak üzere oyuncularını sunmaya hazırlanıyor" denilen haberde, istatistikler üzerinden Ferdi'nin İngiltere'de de başarılı olabileceği değerlendirmesi yapıldı.

SANCHO'YA 85 MİLYON EURO ÖDEDİ

Jadon Sancho, 2021 yılında Borussia Dortmun'dan Manchester United'a 85 milyon euro karşılığında tranfer oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.