Filenin Sultanları rakip tanımıyor: Sırbistan'ı 3-1 yıkarak ABD'de ikinci galibiyet!

Filenin Sultanları rakip tanımıyor: Sırbistan'ı 3-1 yıkarak ABD'de ikinci galibiyet!
Milli voleybolcularımız, ABD'de düzenlenen Milletler Ligi'nin ikinci ayağında Sırbistan'ı 3-1 mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Gece yarısını hayli geçen saatte oynanan karşılaşmada Melissa Vargas, attığı 31 sayıyla adeta rakiplerini büyüledi.

Antalya'daki ilk ayakta iki galibiyet, iki mağlubiyet alan Filenin Sultanları, ABD'ye THY'nin ekonomi sınıfında seyahat etmesiyle gündeme gelmişti. Ancak bu tartışmalar, Almanya karşısında alınan 3-1'lik galibiyetle biraz olsun dinmişti. Sırbistan maçı ise, VakıfBank'ın başarılı koçu Giovanni Guidetti ile milli takımımızın yollarını yeniden kesiştirmesiyle ayrı bir önem kazandı.

Sırbistan karşısında ilk seti rahat bir oyunla 25-18 kazanan millilerimiz, ikinci sette rakibin etkili oyununa rağmen pes etmedi ve Zehra Güneş'in son sayısıyla seti 33-31 alarak büyük bir avantaj yakaladı. Üçüncü seti kaybeden milliler, dördüncü sette yeniden toparlanarak maçı 25-21 kazandı ve ABD'deki ikinci galibiyetini elde etti.

Vargas Ghhh

Melissa Vargas'ın 31 sayılık performansı ve maçın en değerli oyuncusu seçilmesi, geceye damga vuran diğer bir olaydı. Vargas'ın ikinci sette attığı 104 kilometrelik servis, izleyenleri adeta mest etti.

Maç sonunda konuşan kaptan Eda Erdem, "Gece geç saatte bizi destekleyen herkese teşekkür ederiz. Turnuva uzun, desteğinizi esirgemeyin" diyerek taraftarlara seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.