Filenin Sultanları, Teksas'ta Almanya'yı yenerek VNL'de liderliğini sürdürdü

Filenin Sultanları, Teksas'ta Almanya'yı yenerek VNL'de liderliğini sürdürdü
Voleybol Milletler Ligi'nin (VNL) ikinci etabında Amerika'nın Teksas eyaletinde mücadele eden Filenin Sultanları, Almanya karşısında elde ettiği 3-1'lik zaferle turnuvaya hızlı bir başlangıç yaptı. Milliler, bir sonraki karşılaşmada Sırbistan'ı mağlup ederek liderlik koltuğunu sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Teksas'taki ilk maçında Almanya ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, rakibinin ilk setteki üstünlüğüne rağmen geri adım atmadı. Melissa Vargas'ın etkili performansıyla üçüncü seti 25-9 gibi ezici bir skorla kazanan milliler, maçın kontrolünü ele geçirdi ve dördüncü setteki çekişmeli mücadeleyi de 26-24 kazanarak galibiyete ulaştı.

Bu önemli galibiyet, Filenin Sultanları'nın Antalya'da aldığı iki mağlubiyetin ardından dünya sıralamasındaki liderliğini korumasını sağladı. Milliler, 31 Mayıs sabahı saat 03:30'da Sırbistan ile karşılaşacakları zorlu mücadeleye odaklanmış durumda.

Öte yandan, Hande Baladın'ın sakatlığı nedeniyle forma giyememesi ve uzun uçuşların oyuncular üzerindeki etkisi, spor kamuoyunda tartışmalara neden oldu.

Yeni Projelkjhgfdsxdfghk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.