Fırtına'dan müthiş geri dönüş: 4-2

Fırtına'dan müthiş geri dönüş: 4-2
Trendyol Süper Lig'in 34.hafta mücadelesinde Trabzonspor, ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçta Gaziantep FK'yı 4-2 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 34.hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Papara Park'ta Gaziantep FK'yı konuk etti. İnanılmaz bir heyecana sahne olan maçta Fırtına, soyunma odasına 2-0 geride girdiği karşılaşmadan 4-2 galip ayrılarak 3'üncü sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Bordo-mavililerde Paul Onuachu, 3 gol 1 asistlik performasıyla galibiyetin baş mimarı oldu.

'FIRTINA' İKİNCİ YARIDA ESTİ

Seyircisiz oynanan maçta ilk yarıda Karadeniz ekibi şoku yaşadı. 12'de Deian Sorescu ve 21'de Denis Draguş sahneye çıktı ve Kırmızı-Siyahlılar ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede Paul Onuachu şov vardı. Nijeryalı golcü 50'de fileleri sarstı, 65'te Enis Bardhi'ye asisti yaptı, 66 ve 68'de kaleci Nita'yı avlayarak maçın 4-2'lik skorunu tayin etti. 18 dakikada 4 gol atan Trabzonspor 'Fırtına' estirdi. Karadeniz devi, bu sonuçla birlikta 3.sıradaki yerini sağlamlaştırmış oldu.

Bordo-Mavililer, puanını 58'e yükseltti ve 3.'lük konusunda iddialı olduğunu gösterdi. Gaziantep ise 34 puanda kaldı, ateş hattıyla farkını açamadı.

AVCI OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ

Maç sonrası açıklamlarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, ''Geriden gelip kazanmak son derece önemli. Ocak ayında 9 tane maç oynadık. Sonrasında 26 günde 2 tane müsabaka oynadık. Şimdi de çok maç oynuyoruz. Ritim yakalamak açısından çok sağlıklı bir durum değil. Önümüzdeki sezon umarım bu planlamaya dikkat ederler. Trabzonspor vazgeçmez, inadıyla oynar. Trabzonspor bugün yine vazgeçmediğini göstermiştir. Oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.