Galatasaray Daikin, Balkan Kupası'nda şampiyon oldu

Galatasaray Daikin, Balkan Kupası'nda şampiyon oldu
Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2024 Balkan Kupası'nda PAOK'u 3-0 yenerek şampiyon oldu. Kupa, kaptan İlkin Aydın'a teslim edildi.

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2024 Balkan Kupası'nda büyük bir başarıya imza attı. Yunanistan ekibi PAOK'u 3-0 mağlup ederek turnuvayı namağlup tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, şampiyon oldu.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan son karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa seremonisinde, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara, şampiyonluk kupasını kaptan İlkin Aydın'a takdim etti. İlkin Aydın’ın kupayı havaya kaldırmasıyla büyük bir sevinç yaşandı.

Galatasaray Daikin’in oyuncuları ve teknik ekibi, Balkan Kupası’nı tribündeki taraftarlarıyla birlikte coşkuyla kutladı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Saruhan Cibara, bu sezon genç ve yetenekli bir kadro kurduklarını belirterek, "Türkiye’nin en başarılı genç oyuncuları ile güzel bir takım oluşturmaktan gurur duyuyoruz. Gelecek sezon da CEV Challenge Kupası’nda şampiyon olmayı hedefliyoruz" dedi.

Voleybolcu Yasemin Güveli ise şampiyonluktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirterek, "Böyle bir camiada olmak ve ilk turnuvamızda başarı elde etmek çok heyecan verici. CEV Challenge Kupası’nda da aynı başarıyı göstereceğimizi umuyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.