Galatasaray, Gaziantep FK'yi 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu

Galatasaray, Gaziantep FK'yi 3-1 yenerek liderlik koltuğuna oturdu
Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı üçüncü hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yi 3-1 mağlup ederek 5. galibiyetini aldı ve liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray, Süper Lig'de yaptığı 4. maçında Gaziantep FK'yi 3-1 yenerek 5'te 5 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu. Maçta Galatasaray'ın gollerini 11. dakikada Barış Alper Yılmaz, 26. dakikada Yunus Akgün ve 76. dakikada Michy Batshuayi kaydetti. Gaziantep FK'de ise tek golü 81. dakikada Furkan Soyalp attı.

DERBİ ÖNCESİ GALATASARAY'DA MORALLER YÜKSEK

Galatasaray, 21 Eylül Cumartesi günü Kadıköy'de yapılacak Fenerbahçe derbisine namağlup lider olarak çıkacak. Bu sonuçla, Galatasaray beşinci haftayı lider tamamladı ve eksik maçını 3 puanla kapatarak Fenerbahçe'nin 2 puan önüne geçti.

BARIŞ ALPER YILMAZ VE YUNUS AKGÜN'ÜN PERFORMANSI

Galatasaray'ın milli oyuncusu Barış Alper Yılmaz, üst üste 4 maçta da gol atarak formunu sürdürdü. Sezonun ilk beş maçında 4 gole ulaşan Barış, bu performansıyla dikkat çekti. Yunus Akgün ise 603 gün sonra Galatasaray formasıyla gol sevinci yaşadı. 28 Ocak 2023’teki Giresunspor maçından sonra ilk golünü atan Yunus, Galatasaray'daki 67. maçında 7. golünü kaydetti.

BATSHUAYİ VE GAZİANTEP FK'NIN DURUMU

Michy Batshuayi, Galatasaray'da bu sezon 4. golünü kaydetti ve UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde de 2 gol attı. Gaziantep FK ise ligde 4 maçta 3 puanda kaldı. Kırmızı-siyahlı takım, Sipay Bodrum FK galibiyetinin ardından Samsunspor, Net Global Sivasspor ve Galatasaray karşısında mağlup oldu.

FURKAN SOYALP'TEN ALKIŞLANAN GOL

Gaziantep FK'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Furkan Soyalp, orta sahadan çektiği şutla Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'yı geçerek 81. dakikada takımının tek golünü attı. Furkan’ın bu golü, ev sahibi takım taraftarları tarafından alkışlandı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.