Galatasaray rekor için sahaya çıkıyor

Galatasaray rekor için sahaya çıkıyor
Galatasaray, bugün rekor için sahaya çıkıyor. Sarı kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'in 34.haftasında bugün saat 20.00'de deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, bu maçı da kazanması halinde ligde yeni bir rekora imza atacak.

Trendyol Süper Lig'de Lider Galatasaray, haftanın açılış maçında bugün Yukatel Adana Demirspor'a konuk oluyor.  Ligdeki son 14 maçını kazanarak kendi rekorunu egale eden sarı kırmızılı ekip, bu maçı da galip tamamlaması halinde ligde kazanma rekorunu ele geçirecek. Geçen sezon 12 ve 25. haftalar arasında üst üste 14 maç kazanarak (biri hükmen) Süper Lig rekorunu kıran Aslan, bu sezon da aynı başarıyı yineledi.

Aslan'ın gözü, Fenerbahçe'nin rekorunda

Sarı-kırmızılılar, Yukatel Adana Demirspor'u devirmesi halinde Fenerbahçe'nin puan rekoruna ortak olacak. Süper Lig'de 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, tüm zamanların bir sezonda en fazla puan toplayan takımı konumunda bulunuyor.

Hedef 100 puan

Galatasaray 2,72'lik mevcut puan ortalamasıyla devam ederse 100 puan barajını geçecek ve Süper Lig tarihinde üç haneli puana ulaşan ilk takım olacak.

Puan rekoru elinde

Okan Buruk'un öğrencileri ligde 33.hafta itibarıyla 29 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 90 puan topladı. Buruk'un öğrencileri 33. haftalar içerisinde bu haftayı en fazla puan toplayarak geçen takım oldu.

Zirveyi yakından ilgilendiren Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşması bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve maçı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.