Galatasaray şampiyonluğa koşuyor! Derbide kupasına kavuşabilir

Galatasaray şampiyonluğa koşuyor! Derbide kupasına kavuşabilir
Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray, şampiyonluğa koşuyor. Ligin 36. haftasında sarı-kırmızılılar, konuk olduğu Vavars Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek takipçisi Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korudu. Aslan, önümüzdeki haftadaki derbide bitime iki maç kala şampiyonluğunu ilan edebilir.

Aslan, koşar adım şampiyonluğa gidiyor.

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olan sarı-kırmızılılar rakibini 3-2 mağlup etti ve takipçisi Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korudu.

Yeni Projenv V

DERBİDE ŞAMPİYON OLABİLİR

Okan Buruk'un öğrencileri, bu sonuçla puanını 96'ya yükseltti. Sarı-kırmızılılar, önümüzdeki hafta RAMS PARK'ta ağırlayacağı Fenerbahçe'yi mağlup ederse 24'üncü şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı lacivertlilerin kazanması durumunda ise şampiyonluk yarışı son haftaya taşınacak.

Kmb

FENERBAHÇE KAZANDI AMA...

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın puan kaybını beklediği haftada Mondihome Kayserispor'u mağlup etti ancak Aslan, ecel terleri döktüğü maçta Karagümrük'ü son dakikalarda bulduğu golle 3-2 yendi ve böylece sarı-lacivertlilerin şampiyonluk umudu çok azaldı.

Öte yandan milyonların heyecanla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü RAMS PARK'ta oynanacak.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.