Galatasaray şampiyonluğa koşuyor: Rekorları altüst etti

Galatasaray şampiyonluğa koşuyor: Rekorları altüst etti
Trendyol Süper Lig'in 35.haftasında lider Galatasaray, sahasında ağırladığı EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek hem Süper Lig puan rekorunu kırdı hem de şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Trendyol Süper Lig'de lider Galatasaray şampiyonluğa koşuyor. Sarı-kırmızılılar sahasında konuk ettiği EMS Yapı Sivasspor'u 6-1 mağlup ederek şampiyonluğu muştuladı. Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle olan puan farkını 7'ye çıkardı.  Rekorları altüst etti.

REKORLARIN GECESİ

Aslan, dün gece 3 puandan fazlasını aldı. EMS Yapı Sivasspor'u farklı mağlup eden Okan Buruk'un öğrencileri, Süper Lig puan rekorunu kırdı. Galatasaray, dün akşamki galibiyetle 96 puana ulaşarak Fenerbahçe'nin 93 puanlık lig rekorunu kırdı.

EVİNDE 18'DE 18

Galatasaray, Süper Lig tarihinde üst üste maç kazanma rekorunu geliştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, ligde üst üste 16.maçını kazandı ve galibiyet serisini pekiştirdi.

Yeni Proje Gs 3

SÜPER LİG'DE 23 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de oynadığı son 23 maçta mağlup olmadı. Bu sezonki tek mağlubiyetini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında alan Galatasaray, sonrasındaki 23 lig maçında 21 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

SAHASINDA 35 MAÇTIR NAMAĞLUP

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında oynadığı 35 maçta rakiplerine 3 puan vermedi. Aslan, söz konusu dönemde 33 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Lider, sahadaki son 21 Süper Lig müsabakasını ise kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.