Galatasaray'a Hakim Ziyech müjdesi

Galatasaray'a Hakim Ziyech müjdesi
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, önümüzdeki sezonun planlamalarına şimdiden başladı. Cimbom, son dönemde göstermiş olduğu performansla taraftarların gönlünde taht kuran Hakim Ziyech ile 'devam' kararı aldı.

Trendyol Süper Lig'de heyecanın sona ermesine sadece üç hafta kaldı. En yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluğa koşan Galatasaray, yeni sezonun kadro planlamasına şimdiden başladı. Hedefini 'Avrupa'da başarı' olarak belirleyen Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda takımın önemli isimleri Lucas Torreira, Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı ile sözleşme uzattı. Dries Mertens ile de sözleşme görüşmelerine devam eden Galatasaray, son olarak Hakim Ziyech ile de 'devam' kararı aldı.

Resim

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray, Chelsea'den kiraladığı Hakim Ziyech'in satın alma maddesini kullandı. Faslı yıldız, önümüzdeki sezon da 'Parçalı' formayı terletecek. 

Son haftalarda göstermiş olduğu performansla adeta Galatasaray'ı sırtlayan Hakim Ziyech, bu sezon çıktığı 16 resmi maçta 6 gol atıp, 3 de asiste imza attı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.