Galatasaray'da ayrılık kararı! İstifasını duyurdu

Galatasaray'da ayrılık kararı! İstifasını duyurdu
Galatasaray'da transfer dönemi kapanırken beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Sarı-kırmızılıların Futbol Direktörü Cenk Ergün, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Galatasaray'da transfer döneminin son gününde önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımda Futbol Direktörü Cenk Ergün, sürpriz bir kararla görevinden ayrıldığını açıkladı. Transfer süreçlerini yürüten Ergün, özellikle İtalya ve Almanya'da yoğun mesai yapıyordu.

TARAFTAR TEPKİSİ SONRASI KARAR

Zalewski transferini bekleyen Galatasaray taraftarı, Kerem Aktürkoğlu, Tete ve Wilfried Zaha gibi isimlerin takımdan ayrılmasının ardından yerlerine takviye yapılmamasına tepki göstermişti. Bu süreçte, başta Futbol Direktörü Cenk Ergün ve yönetici İbrahim Hatipoğlu olmak üzere, Galatasaray yönetimi sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Cenk Ergün, sosyal medya hesabından istifasını şu sözlerle duyurdu:

“Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek’e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım. Saygılarımla.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.