Galatasaray'da hedef belli: Kasımpaşa'yı yenerse tarihe geçecek

Galatasaray'da hedef belli: Kasımpaşa'yı yenerse tarihe geçecek
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında bugün RAMS Park'ta Kasımpaşa ile karşılaşacak. Süper Lig tarihindeki en iyi sezon başlangıcını tekrar eden Galatasaray, Kasımpaşa'yı mağlup etmesi durumunda rekor kıracak.

Lider konumda bulunan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 28 Eylül Cumartesi günü RAMS Park'ta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Maç, saat 19.00'da hakem Oğuzhan Çakır tarafından yönetilecek.

Süper Lig’de 6 maçta 6 galibiyet alarak sezona fırtına gibi başlayan sarı-kırmızılı ekip, 18 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Öte yandan Kasımpaşa, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle toplamda 6 puan toplayarak haftayı 11. sırada kapattı.

REKORUN EŞİĞİNDE

Bu sezon ilk 6 maçını kazanarak Süper Lig tarihinin en iyi başlangıcını yapan Galatasaray, Kasımpaşa'yı yenmesi halinde bu başarıyı taçlandıracak. 2009-2010 sezonunda Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard yönetiminde de aynı başarıyı elde eden sarı-kırmızılı takım, bu kez aynı performansı tekrar ederek dikkatleri üzerine çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.